Umalo tragedija: Vozač autobusa bio velikodušan, ali bolje da nije

5813b08b-d840-47b5-870b-70380a0a0a64-bus-11-718x446

Na podignutu ruku dječaka uz cestu vozač je refleksno reagirao, zakočio i skrenuo, što je zbog skliske ceste dovelo do zanošenja i nesreće koja je umalo završila tragično

Rijetko se događa da vozači autobusa odluče stati na mjestima gdje nisu službene autobusne stanice. Ipak, postoje slučajevi u kojima vozač bude velikodušan i odluči udovoljiti putnicima koji se nađu u situaciji da im treba prijevoz a nisu na autobusnoj stanici.

Takav naum imao je i vozač iz ovog isječka, ali sve je pošlo po zlu. Naime, dječak koji je stajao uz cestu odlučio je rukom mahnuti vozaču u nadi da će dobiti prijevoz, prenosi Jutarnji.

Začudo, vozač je odmah naglo zakočio i upalio žmigavac, no zbog kiše i skliskog kolnika izgubio je kontrolu nad autobusom te odletio u zgradu koja se nalazila pored ceste. Pritom je skoro pregazio dječaka i djevojčicu koji su htjeli “užicati” prijevoz.

Na kraju je sve ipak završilo bez tragičnih posljedica, budući da niko od putnika nije bio ozbiljnije povrijeđen. Vozač koji je htio učiniti dobro djelo na kraju će odgovarati za svoje postupke, a s obzirom na vremenske okolnosti, naglo kočenje i skretanje zapravo su bili prilično neodgovorni potezi.

Preuzeto sa:http://www.avaz.ba/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *